Campbell Co ApS

Konference-facilitering for Miljøministeriet, COWI og Force

UDFORDRINGEN

Miljøministeriet, Cowi og Force skulle holde en konference om bæredygtig forretningssudvikling, et banebrydende emne der ikke stod helt klart for alle deltagerne.

DIAGNOSEN

Værterne besluttede sig for at hyre en professionel facilitator til konferencen, én der kunne sikre et godt flow, en god atmosfære, at hovedpunkterne ville blive formidlet til deltagerne, og at talerne holdt sig indenfor den tildelte tid, så man kunne overholde tidsskemaet.

LØSNINGEN

Josefine Campbell blev hyret som facilitator til at stå for ordstyringen gennem hele dagen, og til at hjælpe med design af flow og aktiveter på workshoppen.

Som facilitator ved Miljøministeriets konference om cradle-to-cradle, skabte Josefine Campbell en god atmosfære der gav plads til involvering og engagement fra deltagernes side. Hun var professionel og velinformeret. På grund af sin viden kunne hun styre debatten således, at den kom til at dække de mest relevante områder og centrale emner.

Mette Lise Jensen, Kontorchef, Miljøstyrelsen.

 

Ovenfor: Josefine Campbell og Mærsks Leder for Bæredygtighed Søren Stig, ved de danske miljømyndigheders, Cowis og Force’s Cradle to Cradle-konference i juni, 2011

Campbell Co står også for facilitering ved workshops, og kan hjælpe med at fremme vidensdeling, udvikle løsninger, og sikre organisationsmæssig integration.

På disse workshops anvender Campbell Co en blanding af traditionelle– og designmetoder. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi laver workshops, er du meget velkommen til at læse om Kollektiv idéudvikling for Frederikshavn Havn.

 

© 2011 All rights reserved

Comments are closed.