Campbell Co ApS

Event: Food, Climate and Sustainability

(Sorry, this is only in Danish) AgroTech afholder onsdag den 6. juni temadag om fødevarer og klima. Hør blandt andre Forbrugerombudsmanden fortælle, hvad der er tilladt i markedsføringen af diverse grønne budskaber og få kommunikationsekspert Josefine Campells bud på, hvad der virker, når der kommunikeres om bæredygtighed.

Flere og flere virksomheder beskæftiger sig med bæredygtighed og CSR i større eller mindre omfang. Der gennemføres livscyklusvurderinger og miljømæssige forbedringer i stor stil, og spørgsmålet er, hvordan man får spredt det gode budskab, for ikke hvad som helst er tilladt, når det gælder markedsføring. Forbrugerombudsmanden udsendte sidste år en vejledning om brugen af etiske og miljømæssige budskaber i markedsføringen. Du får nu mulighed for at høre ham berette om vejledningen og spørge ind til de første erfaringer.

Du kan også høre forsker John Hermansen fra Aarhus Universitet i et indlæg med fokus på, hvad der rører sig omkring klima og bæredygtighed i et fødevareperspektiv, og hvordan virksomheder kan drage nytte af livscyklusvurderinger.

Temadagen byder desuden på indlæg om og fra Easyfood og Yara, to virksomheder i hver sin størrelse, på hvert sit marked og hver sin måde at arbejde med klima og bæredygtighed på.

Dagen slutter med indlæg af Josefine Campbell. Josefine er strateg og arbejder med CSR, formidling og fornyelse i Campbell Co, hvor hun blandt har andet løst opgaver for Premier Is, Carlsberg og Roskilde Festival. For nylig har Campbell Co gennemført en forbrugerundersøgelse med fokus på, hvilke ord virksomheder med fordel kan anvende, når de vil kommunikere om bæredygtighed. For udover at overholde loven, så skal kommunikationen også fænge målgruppen.

Download programmet og tilmeld dig her på siden. Du er desuden velkommen til at kontakte seniorkonsulent Anders Iversen for yderligere information.

“AgroTech byder studerende velkommen til vores arrangementer, vi har reserveret fem gratis pladser. Skriv i feltet VIRKSOMHED, at du er studerende, vi uddeler pladserne efter først til mølle princippet”. (Pladserne er taget – 03.05.12)

 

Værd at vide

Dato

 

06.06.2012 10:00 – 15:30

Placering

Koldkærgård Konferencecenter, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

Arrangør

AgroTech

Pris

1.395 ex. moms.

Tilmeldingsfrist

30.05.2012 12:00

Comments are closed.